Apothekers tegen koude lippen en voor warme harten

Ten voordele van Warriors vzw

Met 16 Kortrijkse apotheken hebben we de koppen samen gestoken en hebben we een een gezamenlijk project opgestart: door speciaal ontworpen fel rode lippenbalsems te verkopen in de apotheek én de rospotten die uitstaan in de apotheek te doneren aan drie Kortrijkse goede doelen , willen wij ons steentje bijdragen.

Waarom dit goed doel?

Als apothekers komen we dagelijks in contact met kanker. Met medicijnen proberen we deze vieze ziekte te bestrijden maar met medicijnen kunnen we niet alles, daarom steunen we warriors vzw die het op een andere manier aanpakt maar complementair werkt!

Warriors vzw

Warriors Against Cancer vzw heeft als missie om mensen met kanker te helpen hun gehavende zelfbeeld te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces. Met de nodige ondersteuning en erkenning moedigen we onze Warriors aan om hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen opnieuw te ontdekken.

Dit doen we door inspirerende workshops, zinvolle activiteiten en Feel Good Days te organiseren. Daarnaast laten we tijdens professionele fotoshoots onze Warriors in al hun waardigheid schitteren en stralen voor het oog van de camera. Allen heel kwetsbaar, met of zonder haar of pruik, maar vooral zeer moedig en veerkrachtig.

Bekijk dit goed doel