APK for Life

Ten voordele van Kinderhartfonds VZW

Ook dit jaar geven de leerlingen en leerkrachten van APK Gent het beste van zichzelf. Er worden verschillende kleine en grote concerten en optredens georganiseerd, de opbrengst hiervan gaat naar het kinderhartfonds.

Waarom dit goed doel?

Onze collega, Leen, heeft een kindje met een aangeboren hartafwijking. Om hun te steunen doen we met onze academie een actie voor het kinderhartfonds.

Kinderhartfonds VZW

het kinderhartfonds is een vereniging die kinderen met een aangeboren hartafwijking ondersteunt. Zowel op medisch – psychologisch vlak, op sociaal vlak en op wetenschappelijk vlak probeert het kinderhartfonds te helpen.

Bij ongeveer 1% van de pasgeboren kinderen een hartafwijking wordt vastgesteld. In vele gevallen gaat het om een milde afwijking, maar soms kan het om een zeer ernstige hartziekte gaan, waarvoor het kind soms meerdere operaties dient te ondergaan.

Met uw steun kan het kinderhartfonds kinderen met een hartafwijking ondersteunen. Niet alleen sociaal en psychologisch, maar ook op wetenschappelijk vlak helpt het kinderhartfonds. Uw steun is veel waard!

Bekijk dit goed doel