Apero Opera 2019

Ten voordele van Vasse Kweek

Zondag 1 december is het weer zo ver.
Dit jaar steken Kruibeke Centraal en Route9150 de handen in elkaar om een mooie editie te brengen in het kasteel Wissekerke in Bazel.We proberen een aangename mix van cultuur en gastronomie te brengen en dit met volledig gratis toegang voor iedereen!
Zoals altijd zal de opbrengst naar het goede doel gaan. Dit jaar wordt de opbrengst verdeeld tussen de Vasse kweek (sociale moestuin Kruibeke- actie warmste week) en Fonds 9150.
Fonds9150 organiseert verschillende evenementen voor kwetsbare kinderen in onze gemeente.
Er is een gratis tentoonstelling met verschillende kunstenaars en er wordt ook een concert aangeboden. Het kinderkoor Toontrappers zal komen zingen en 3 klassiek geschoolde dames zullen werken brengen dat voornamelijk bestaat uit Impressionistische werken van o.a. C. Debussy en G. Fauré met af en toe een vleugje Romantiek en Classicisme van V.Bellini en W.A.Mozart.
Dit allemaal in de prachtige omkadering van het kasteel.

Waarom dit goed doel?

Wij proberen met ons evenement Apero Opera 2019 steeds lokale projecten te steunen en Vasse Kweek is hier één van.
Zoals hierboven beschreven en dat omvat alles...
Een project met een warm hart!

Vasse Kweek

Vasse Kweek VZW is een sociaal project waarbij vrijwilligers zich inzetten om jongeren met een beperking een zinvolle dagbesteding te geven door hen te laten helpen in de moestuin, om hen mee te laten zaaien, planten en oogsten. Zij worden ook betrokken bij het bereiden van de warme maaltijd 's middags (met plukrijpe groenten), die zij dan samen opeten, in een prachtige groene omgeving. Zij verkopen de groenten in het winkeltje tvv van de vzw en bedienen bezoekers in het moescafeetje of op het terras. Een project met een hart.

Bekijk dit goed doel