Aperitiefconcert Brassband Condor & Smartones

Ten voordele van Heartbeats Vzw - muziek voor mensen met dementie

Onze twee muziekverenigingen uit Rijkevorsel - Brassband Condor en zanggroep de SmarTones -verzorgen samen een muzikale voormiddag op zondag 17 november in de parochiezaal van Sint-Jozef Rijkevorsel.

De deuren openen om 10.00 uur. Om 10.30 uur start Brassband Condor en na de pauze nemen de stemmen van de SmarTones het over.

Om de hongerige magen na het concert te stillen bieden wij vrijblijvend een kaas-of vleesschotel met brood aan, dit aan een democratische prijs van 10 euro per schotel. Voor de kleinsten voorzien we hotdogs voor 5 euro. Reservatie is verplicht voor 11 november 2019 door storting op rekeningnummer van Brassband Condor BE38 0682 0099 8272 met vermelding van de keuze en het aantal personen.

Waarom dit goed doel?

Als twee muziekverenigingen ervaren we wekelijks dat muziek een glimlach op je gezicht tovert , herinneringen tot leven brengt, je ontroert of je in beweging zet ... Daarom kozen we dit jaar voor HEARTBEATS vzw. HEARTBEATS brengt mensen met dementie weer in contact met de favoriete muziek uit hun jeugd. Zelfs al zijn hun geheugen en mogelijkheden sterk afgenomen, de ontvankelijkheid voor muziek blijft.

Heartbeats Vzw - muziek voor mensen met dementie

Heartbeats Vzw brengt mensen met dementie weer in contact met de favoriete muziek uit hun jeugd. Zelfs al zijn hun geheugen & mogelijkheden sterk afgenomen, de ontvankelijkheid voor muziek blijft. Muziek opent hun hart. Dankzij muziek is er weer contact met de partner, de familie en de mantelzorger. Heartbeats Vzw boekt verrassende resultaten met mensen met wie we het contact zijn verloren.
Heartbeats Vzw heeft tot doel mensen met dementie in de samenleving, thuiswonend of in een voorziening, te bereiken door middel van PERSOONLIJKE muziek en persoonlijk contact. Heartbeats Vzw bereikt dit doel door opleiding aan te bieden aan familie, vrijwilligers, zorgverleners... Meer info: www.vzwheartbeats.be/vrijwilliger

Bekijk dit goed doel