Aperitief for Life editie 3

Ten voordele van De Kruiskenshoeve vzw

2 jaar geleden nodigden we onze vrienden met hun kindjes uit om bij ons thuis een aperitief te komen drinken. Vorig jaar mochten die vrienden ook hun vrienden uitnodigen. We konden dit doen omdat we een grotere locatie konden gebruiken. Dit jaar willen we er een openbaar evenement van maken waarbij we onze vrienden, maar ook mensen met het hart op de juiste plaats willen uitnodigen om samen met ons een aperitief te drinken ten voordele van het goede doel.
Ondertussen worden de kinderen op een creatieve manier bezig gehouden zodat iedereen op zijn gemak kan genieten van een Ginderella, KRUIT of Virgini.

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar kozen we ook voor de Kruiskenshoeve. We bezochten meerdere malen de boerderij en leerden zo Robert beter kennen. Onze kindjes waren dolenthousiast over hem en zijn boerderij. Hij kwam ook naar onze Aperitief for Life en leerde zo andere mensen kennen. Sommige onder hen zullen dit jaar ook een actie organiseren ten voordele van zijn VZW. En dat doet ons plezier! We zijn er dan ook zeker van dat de centjes die we kunnen schenken goed besteed zullen worden.

De Kruiskenshoeve vzw

De VZW Kruiskenshoeve is een time-out project voor jongeren (10-18j) die het door omstandigheden moeilijk hebben en, tijdelijk, niet meer in hun voorziening of school kunnen aarden.
Bij ons, op de boerderij,op het platte land van het 'Meetjesland', kunnen die jongeren tot rust te komen. Zij nemen deel aan de activiteiten op de boerderij die zeer seizoen gebonden zijn maar sport(fietsen) hoort er ook bij. In die periode gaan wij met hen op zoek naar positieve ankers zodat ze terug de draad kunnen opnemen in hun dag dagelijks leven.

Bekijk dit goed doel