Anorexia Nervosa

Ten voordele van Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

Ik vul zakjes met snoep en ga ze daarna gaan verkopen (op school,dansles,familie,van deur tot deur,op sociale media...)1 zakje kost €5

Waarom dit goed doel?

Mijn allerbeste vriendin heeft anorexia nervosa.Ze is nu heel mager en heeft een lage hartslag.Ze heeft het 4 jaar geleden gekregen en is al eens opgenomen in Antwerpen.Toen ze eruit kwam was ze genezen maar is sinds het begin van de zomer hervallen.Telkens wanneer ik haar zie,heb ik het gevoel dat ze weer is afgevallen.Ze is echt extreem mager.Ze is 15 jaar nu.Ik zie haar soms de dood ingaan en dat wil ik helemaal niet!Ik ben echt bang haar te verliezen!Ze betekent alles voor mij!Ik heb al heel veel voor haar moeten wenen.Ik voel mij ook zo slecht omdat ik haar bijna niet kan helpen.Maar ik zie haar zo graag en wil haar echt niet kwijt!Met deze geldinzameling hoop ik meer mensen met de ziekte te kunnen helpen!

Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

ANBN gaat als patiënten- en familievereniging samen op weg naar herstel bij eetstoornissen. Zo wil ANBN een hand reiken naar de zovele vrouwen en mannen die met een eetstoornis kampen. De vereniging wil samen bouwen aan een gemeenschap, waar mensen elkaar in een veilige en positieve sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Zowel personen met een eetstoornis als familie en vrienden zijn welkom! Verder willen de vrijwilligers van ANBN de bevolking (o.a. jongeren) informeren over eetstoornissen en dat doen ze op basis van hun eigen (familie-)ervaringsdeskundigheid.

Bekijk dit goed doel

Video's