Annie, de Warmste Musical

Ten voordele van BRING A SMILE

Wij verkochten wenskaartjes t.v.v. Bring a Smile, een vzw die zich inzet voor zieke kinderen of kinderen uit ontwrichte gezinssituaties. In de musical Annie spelen onze kinderen weeskindjes, maar in het "echt" hebben ze het uiteindelijk allemaal wel goed. Daarom wilden we iets doen voor kinderen die niet ditzelfde geluk hebben, en die getroffen worden door ziekte of tegenslag.

Waarom dit goed doel?

De kindercast van Annie, de musical, bestaat uit kindjes die gezond zijn en een warme thuis hebben. Helaas hebben niet alle kinderen even veel geluk. Daarom hebben de Annie-kinderen wenskaarten verkocht om dit goede doel te steunen. Zo brengen zij hopelijk een glimlach op het gezicht van kindjes die getroffen worden door ziekte of tegenslag.

BRING A SMILE

Wij vervullen wensen van ernstig zieke kinderen.
2 x per jaar organiseren we een leuke dag op de kinderafdeling van een ziekenhuis, we brengen leuke cadeautjes mee voor de kids en voor de afdeling, zorgen voor een heerlijke brunch, en brengen steevast enkele superhelden en prinsessen mee om een glimlach te toveren op het gezicht van de kinderen. Alles om hen even toe doen vergeten dat ze ziek zijn.
We staan in nauw contact met enkele kindertehuizen en ondersteunen hen met financiƫle tussenkomsten bij kinderen met medische problemen. We kopen ook spelmateriaal, speelgoed, kledij en andere materialen aan waarvoor zij te weinig budget hebben.
Voorts gaan we steeds op zoek naar nieuwe, leuke projecten die we kunnen uitwerken, zoals dit jaar een uitstap naar Plopsaland voor de gezinnen van de mobiele werking van CKG Good Engels.

Kortom, wij proberen zoveel mogelijk smiles te toveren bij toppertjes die het verdienen!

Bekijk dit goed doel