Angela Herijgers °26/5/1941 +19/12/1989

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Gewoon ter herinnering van mijn overleden moeder omdat je na 30j nog steeds niet vergeten bent.
Als actie wil ik graag alle Warmathons meelopen ter nagedachtenis van mijn moeder.
Sponsoring kan door een bedrag te storten dat naar Kom op tegen Kanker gaat, of door je in te schrijven tijdens één van de Warmathons en me te vergezellen tijdens het lopen/wandelen.
Supporteren mag uiteraard ook altijd.
Hoodfzaak van de actie is gewoon nog een keer herinneringen ophalen en dat mensen nog eens terugdenken aan haar. Gewoon om aan te tonen dat je niet vergeten wordt, ook al verlies je de strijd tegen de ziekte.

Sponsoring kan door een bedrag te storten op rekening :

BE40 6467 5277 3463
(Rekeninghouder Willems Marc)

Met de vermelding : 'Warmste week'.

Waarom dit goed doel?

30jaar geleden is mijn moeder overleden aan kanker.
Aangezien ze overleden is in de week dat de warmste week actief is, lijkt het me een mooi moment om dit even te herdenken.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel