An evening with Vinyllacream and Tapaz

Ten voordele van Kompani vzw

We nemen het jeugdhuis over en organiseren een dansavondje met de leukste vinylplaatjes. Voorafgaand is iedereen welkom om van 1 van onze verschillende bordjes tapats te genieten.

Waarom dit goed doel?

Wij vonden het belangrijk om iets te organiseren voor de warmste week, omdat zorgen voor elkaar belangrijk is. Alle organisatoren waren/zijn nog steeds actief in het jeugdwerk dus daarom kwamen wij met het idee om iets te doen voor de kinderen en jongeren in onze streek. Bij VZW Kompani is iedereen welkom en dit vinden wij prachtig.

Kompani vzw

Vzw Kompani is een organisatie voor bijzondere jeugdzorg die zich inzet voor de opvang en ondersteuning van kinderen en jongeren tussen 2.5 jaar en 21 jaar die omwille van diverse redenen (tijdelijk) niet in hun thuismilieu kunnen verblijven. We bieden hen warme opvang in een huiselijke sfeer aan en gaan ook met de context intensief aan de slag. Er verblijven in Vzw Kompani 14 kinderen en jongeren. Daarnaast stellen we een extra plaats open voor crisisopvang (op verwijzing van het crisismeldpunt) en begeleiden we één jongere in de module contextbegeleiding in functie van autonoom wonen.

Bekijk dit goed doel