Amusement en lekkernijen op de kerstmarkt van Erpe

Ten voordele van Welzijnsschakel Ommekeer vzw

“Erpe Feest” organiseert op zondag 1 december 2019 dé Kerstmarkt
Vanaf 15 uur worden Amusement en lekkernijen voorzien door de lokale verenigingen.
Gezinsbond Erpe en de Kerstradio slaan de handen in elkaar en schenken samen de opbrengst via de warmste week aan “Welzijnsschakel/armoedebestrijding/Erpe-Mere”
We verwennen je met lekkere hot-dogs. Daag elkaar uit met de volksspelen voor groot en klein, “altijd-prijs”.
Vraag je favoriete song aan bij De Kerstradio “by discobar Vavaer”- voor het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen dit doel omdat Welzijnsschakel Ommekeer dicht bij de mensen van onze eigen gemeente staat. Wij werken voor bepaalde activiteiten van onze vereniging met hen al samen.

Welzijnsschakel Ommekeer vzw

We zijn een vereniging van mensen met en zonder armoede die samen in wederzijds respect op weg gaan en armoede structureel willen aanpakken in de regio van Erpe-Mere. We werken hoofdzakelijk met vrijwilligers. Wat doen we ? Door enkele activiteiten met een lage drempel (o.a. maandelijkse groenten -en fruitverkoop, soepbabbels, groepsuitstappen,…) en huisbezoeken proberen we mensen in armoede samen te brengen. We organiseren een oudergroep waar we ervaringen uitwisselen rond de school en de opvoeding van onze kinderen. Vanuit die ervaringen van mensen in armoede zoeken we naar tips die onderwijs toegankelijker kunnen maken. We willen mensen die dagelijks de armoede en uitsluiting ervaren een stem geven in het armoedebeleid. We werken nauw samen met de Welzijnsschakel uit Lede en Haaltert.

Bekijk dit goed doel