Amstaffclub Antwerpen vzw - Wandeling 91 - OUD TURNHOUT

Ten voordele van Adopt a Staff

Wandeling toegankelijk voor leden en niet-leden, geen inschrijving nodig.
Alle hondenrassen zijn welkom!
Voor deze wandeling vragen we per uitzondering 2 euro per persoon. Ook worden er versnaperingen en drank aangeboden aan democratische prijzen. Deze opbrengst gaat integraal naar Adopt a Staff.

grote wandeling : +- 2 uur
puppy wandeling : +- 30 min

Elke aanwezige gaat automatisch akkoord met de reglementen van Amstaffclub Antwerpen VZW, deze zijn terug te vinden op
https://www.amstaffclub-antwerpen.be/reglementen/

Waarom dit goed doel?

Als hevige powerbreed fan wilt Amstaffclub Antwerpen deze organisatie steunen. Wij begrijpen maar al te goed hoe moeilijk het is om deze rassen herplaatst te krijgen.

Adopt a Staff

Wij zijn een jonge stichting die powerbreeds herplaatst zoals Staffords, Bull Terriers, Bully's..
Deze rassen zijn meestal niet welkom in asielen door hun slechte reputatie, waar ze spijtig genoeg in meeste gevallen zelf niet aan kunnen doen. Omdat ze gratis op internet en FB werden aangeboden hebben wij besloten onze stichting op te richten. De meeste honden die herplaatst moeten worden hebben geen opvoeding en hebben gedragstraining nodig. Ze zijn soms ook niet in orde met hun inentingen en hebben ook medische zorgen nodig omdat vele ook kampen met allergie├źn. Ook zijn ze meestal niet gesteriliseerd of gecastreerd, wij zorgen dat dit allemaal gebeurd. Ook geven wij gedragsbegeleiding na adoptie om de adoptie tot een succes te brengen. Ons doel is zoveel mogelijk mensen bewust maken en van de staffordeigenaars verantwoorde baasjes te maken.

Bekijk dit goed doel