Ampla House The Ladies Edition // Warmste Week x SOS Kinderdorpen

Ten voordele van SOS Kinderdorpen België vzw

We organiseerden op donderdag 12.12.19 ons driemaandelijkse netwerk en Belgische experience event Ampla House The Ladies Edition voor en door ondernemende vrouwen.
Deze editie van de Ladies Edition stond volledig in het teken van De Warmste Week voor SOS Kinderdorpen. Thema met panel gesprek onder leiding van onze huismoderator Lisbeth Imbo: Women in a good cause world. We hebben die avond een cheque van 2.000 euro verzameld voor De Warmste Week. In ons panel zat Hilde Boeykens de CEO van SOS Kinderdorpen, Ellen Kegels van LN Knits en Catherine Moerkerke VTM nieuwsanker. Vrouwen die hun ervaring in een wereld van goede doelen deelden met een publiek van 115 ladies. Samen met de inschrijvingen, ticketverkoop en sponsoring van onze partners als Feeling, Nespresso, Xandres en Ampla House konden we 2.000 euro verzamelen. Dit maken we vandaag heel graag over aan De Warmste Week x SOS Kinderdorpen, Vele groetjes Barbara De Beir & Angelique Foré, Gent 23 december 2019

Waarom dit goed doel?

Vanuit Ampla House the ladies Edition in Gent (we zijn een organisatie door en voor ondernemende vrouwen) willen we graag kinderen een mooie toekomst geven. Hen en hun eigen familie en daarbij ook hun zorg familie steunen is zeer belangrijk om die kinderen, die het vandaag lastig hebben en de volwassenen van de toekomst zijn... een mooie toekomst te helpen bieden.

SOS Kinderdorpen België vzw

1 kind op 10 in de wereld groeit op zonder de liefdevolle zorg van een familie. In België is dat 1 kind op 25. Een cijfer om achterover van te vallen, want kinderen hebben liefde nodig om te groeien. Omdat kinderen onze toekomst bepalen, staan we bij SOS Kinderdorpen op en nemen we concreet actie. Kinderen in een veilige, liefdevolle omgeving helpen groeien tot sterke, zelfstandige volwassenen: dat is de focus! Vind jij ook dat geen enkel kind alleen mag opgroeien? Help ons meer kwetsbare kinderen en gezinnen ondersteunen! Elke actie, elke euro, elke steun is van ontzettende meerwaarde.

Bekijk dit goed doel