AMICO’s Warmste Week

Ten voordele van SOS Kinderdorpen België vzw

Vriendenkring Amico (Vlaamse Landmaatschappij) wil - met de eindmeet in zicht - toch ook nog graag een steentje bijdragen voor de Warmste Week.
Daarom bieden we je de kans om de superlekkere pralines van de jonge chocolatier Anton te proeven en tegelijkertijd ook je hart te laten spreken.

Per doosje pralines dat verkocht wordt gaat er 2 euro naar de Warmste Week. AMICO verdubbelt het bedrag.

Waarom dit goed doel?

Al jaren maandelijkse sponsor van SOS Kinderdorpen. We zijn een koppel dat ongewild kinderloos is en willen zo ons steentje bijdragen om kinderen overal ter wereld een toekomst te geven.

SOS Kinderdorpen België vzw

1 kind op 10 in de wereld groeit op zonder de liefdevolle zorg van een familie. In België is dat 1 kind op 25. Een cijfer om achterover van te vallen, want kinderen hebben liefde nodig om te groeien. Omdat kinderen onze toekomst bepalen, staan we bij SOS Kinderdorpen op en nemen we concreet actie. Kinderen in een veilige, liefdevolle omgeving helpen groeien tot sterke, zelfstandige volwassenen: dat is de focus! Vind jij ook dat geen enkel kind alleen mag opgroeien? Help ons meer kwetsbare kinderen en gezinnen ondersteunen! Elke actie, elke euro, elke steun is van ontzettende meerwaarde.

Bekijk dit goed doel