Amelior Sports For Life

Ten voordele van Bednet

Iedere werknemer die meedoet aan de actie heeft voor zichzelf een sportief doel bepaald dat hij/zij wekelijks moet behalen. Begin september zijn we hiermee van start gegaan en per collega die zijn doel 80% van de weken behaalt, zal Amelior een bepaald bedrag storten aan Bednet.

Waarom dit goed doel?

Amelior is een VZW die opleidingen en consultancy aanbiedt aan bedrijven & particulieren. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat ALLE kinderen onderwijs krijgen, ook zij die niet gemakkelijk naar school kunnen gaan.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel