Ambachtelijke truffelverkoop

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ik ga vrienden, familie en collega's aansporen om deze overheerlijke truffels te kopen, gemaakt door een ambachtelijke chocolatier uit de regio Denderleeuw.
De prijs is 13€ per 1/2 kg, 25€ per kg.
Ik ga alles zelf inpakken. De zakjes worden mooi verpakt & zijn ideaal als eindejaarsgeschenk of uiteraard om zelf op te eten.
Truffels zijn er in witte, melk en fondantchocolade, de Zeevruchten zijn gevuld met praliné en de studentenhaver is er in wit, melk en fondant!

Waarom dit goed doel?

Dit jaar zijn zowel mijn zus als haar echtgenoot getroffen door kanker. Het besef dat er nog heel wat onderzoek moet gebeuren , dat mensen steun moeten kunnen zoeken en vinden, hun verhaal ergens kwijt moeten kunnen... en zoveel meer, heeft me er toe aangezet om dit goede doel te steunen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's