Ambachtelijke speculoos

Ten voordele van Kleine held vzw

Ambachtelijke speculoos in zakjes voor 5€ ten voordele van vzw kleine held .

Waarom dit goed doel?

Ik ben sinds de geboorte van onze premature kleinkindjes Elias en Aurelie een vrijwilliger van vzw kleine held . Er zijn al ontelbaar veel dekentjes en kledingsetjes van onder mijn naaimachine gerold . Ik hoop dat ieder kindje dat een geschenkpakketje krijgt waar ik ook aan gewerkt heb sterk genoeg is om de finish te halen waar het normaal pas begint . Elias en Aurelie zijn we jammer genoeg verloren .

Kleine held vzw

Als eerbetoon aan mijn eigen kleine held Noor* heb ik deze VZW opgericht.

Wij schenken gratis startpakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini vlaggenlijn. Alles wordt handgemaakt door een team van een 100- tal vrijwillige naaisters.

Met onze pakketjes willen we ouders en lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode en voor een thuisgevoel zorgen in die kille ziekenhuisomgeving.

Noor is prematuur geboren. Omwille van een ernstige aandoening heeft ze bijna 7 maanden op de NICU gelegen. Jammer genoeg werd het een oneerlijke strijd.

We hebben toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke en praktische kleertjes en spulletjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dat net heel belangrijk is. Zo wordt dat klein, kwetsbaar met al die buisjes en kabeltjes plots een 'echt' babytje.

Bekijk dit goed doel