Ambachtelijke Markt

Ten voordele van Villa Rozerood

De voorbije jaren organiseerden we als gezin een wafelenbak. Wij zijn nu met een heel team, de “Zichemse Rozerood Vrienden” (ZRV). Dit jaar organiseren wij een ambachtelijke markt voor ons goede doel: “Villa Rozerood in De Panne”. Dankzij jullie steun hebben we vorige jaren enorm veel verkocht! Hopelijk kunnen we dit opnieuw evenaren of misschien ….

Een pakje van zeven zelf gebakken wafeltjes kost 5 euro. Een pakje van vijf zelf gebakken speculaasjes kost 5 euro. Een potje artisanale rijstpap kost 2,5 euro. Een prachtig zelf gemaakt houtsnijwerkje kost 10 euro.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Warme groetjes ZRV xxx

Waarom dit goed doel?

We zijn een gezin met twee leuke tienerdochters. Onze jongste dochter Femke is heel erg ziek. Villa Rozerood is doorheen de jaren voor ons een tweede thuis geworden. Een plek waar we onszelf kunnen zijn en onze zorgen even kunnen vergeten. Zij doen voor ons zoveel en daarom hebben we samen met enkele goede vrienden ("Zichemse Rozerood Vrienden") een warmste week actie op poten gezet. Wij weten maar al te goed dat de Villa het geld heel goed gaat besteden.

Villa Rozerood

Om het met woorden van ouders te zeggen:
Morgen… is het exact een jaar geleden dat B heel kritiek werd overgebracht naar UZ Gent. Onze wereld stopte 1 seconde met draaien. De volgende seconde leken we op een sneltrein te zitten die niet meer stopte, die we zelfs enkel konden na-hollen. Door dit achternahollen, boven de grenzen gaan, je als mens existentieel laten raken,… wordt je ook wel diep intens moe. Ons eerste contact met Villa Rozerood was als een droom. Weinig woorden hebben we voor wat die dagen voor ons als gezin betekende. Het was warm, stil vanbinnen, eindelijk tijd voor elkaar, relaxed,… we voelden ons begrepen zonder veel woorden, gesteund, gedragen,… Villa Rozerood is een wonderbaarlijke plek!

Bekijk dit goed doel