Amande wafelbak

Ten voordele van Ruby's Trust VZW

Op 15/12 en op 22/12 staan we met onze foodtruck op de goede doelen kerstmarkt te Roeselare. Daar gaan we ter plaatse suiker- en vanille wafels bakken. de opbrengst gaat volledig naar Ruby's trust.

Waarom dit goed doel?

Ze hebben het hart op de goede plaats en zorgen voor degene die niet kunnen spreken. Honden in nood en die een nieuwe thuis zoeken. Ook het sterilisatie project dat jaarlijks doorgaat is van groot belang. daar begint het. zelf hebben we ook eentje van ruby's trust. Ons soekie een pittig bejaard teckeltje. ze was al 11 jaar toen ze weg moest. ze hebben ze opgevangen en de nodige verzorging gegeven. en nu zit ze bij ons en kan ze haar oude dag rustig beleven.

Ruby's Trust VZW

wij zijn Ruby's Trust met als doelstelling het dierenleed in België en in het buitenland te helpen verminderen! wij vangen honden op voor andere organisaties en maken ze adoptie klaar,wij gaan zelf ter plaatse , nu in Griekenland ,om katten en honden steriel te maken....wat niet geboren wordt moet niet gered worden, dit is onze grootste kost natuurlijk, wij vangen ook onplaatsbare honden op waaronder een rolstoelhondje en angstige hondjes enz

Bekijk dit goed doel