Alzheimer Warriors!

Ten voordele van STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

Belgen hebben een warm hart voor veel goede doelen. Met dit goede doel willen we zoveel mogelijk geld inzamelen zodat er meer inzicht kan verworven worden in de ziekte en we op termijn heel veel belgen en hun familieleden kunnen helpen.

U kan dit goede doel steunen door een cake of hartjeswafels aan te kopen.

Dit voor de prijs van 6 euro voor een hele cake. ( vanille of marmer )
en 3 euro voor 6 hartjeswafeltjes.

Waarom dit goed doel?

Elk jaar worden er veel mensen geconfronteerd met de vreselijke ziekte alzheimer. Een ziekte die naast de betrokken persoon, de hele omgeving treft. Mensen die van dichtbij geconfronteerd worden met deze ziekte, hebben het vaak even moeilijk als degene met alzheimer zelf.
Het is heel erg belangrijk dat men onderzoek kan blijven doen naar althzeimer zodat we elke dag een stapje dichter komen bij een mogelijke oplossing. Dit voor zowel alzheimer patiënten als familieleden.

Elke stap dichter bij een oplossing is een overwinning voor familie en patiënten.

STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

SAMEN MET UW STEUN EN
ONS ENGAGEMENT STOPPEN WIJ ALZHEIMER!

Stichting Alzheimer Onderzoek (afgekort SAO) is een Belgische non-profit organisatie van openbaar nut. SAO werd opgericht in 1995 en financierde inmiddels reeds 160 innovatieve onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

Om alle Alzheimerpatiënten van vandaag en zeker van morgen hoop te geven moeten we nu fors investeren in wetenschappelijk onderzoek. Vandaar onze oproep : Vecht mee met ons tegen Alzheimer, want alleen onderzoek geeft hoop.
Stichting Alzheimer Onderzoek is de enige stichting die financiële ondersteuning biedt aan het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer in België.
Alle donaties gaan integraal naar het Alzheimeronderzoek in België.

Bekijk dit goed doel