ALS brander brandt

Ten voordele van Een hart voor ALS vzw

brander is een koffiebranderij en koffiebar in Halle. Vanaf nu tot het einde van dit jaar schenken we een kwart van de omzet van de verkoop van X-mas blend aan vzw Een hart voor ALS.
Bij elke kop koffie die je drinkt, bij elk zakje koffie dat je koopt, steun je mee dit mooie project. Kom proeven in onze koffiebranderij en bar of bestel online en verander je dagelijkse koffieritueel in een warme daad. Geen betere remedie voor wie geen glühwein meer kan zien dan een warme kop koffie. ALSjeblief!

Waarom dit goed doel?

Wat ALS iemand uit je naaste omgeving getroffen wordt door ALS? Wat kan je dan doen? Lijdzaam toekijken? Of een klein beetje bijdragen door geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek?
ALS is een vrij zeldzame aandoening. Dat maakt het niet eenvoudig om onderzoeksmiddelen te bekomen bij de officiële instanties. Inkomsten uit inzamelacties zijn van groot belang om het onderzoek draaiende te houden en zo stap voor stap dichter bij een oplossing voor ALS te komen.

Een hart voor ALS vzw

Een hart voor ALS vzw is een onafhankelijke, niet gesubsidieerde, vzw met een duidelijke focus: fondsenwerving voor het wetenschappelijk onderzoek naar ALS.

Een hart voor ALS vzw is stichter van het Hart voor ALS fonds aan de KU Leuven en maakt deel uit van het Leuvens Universiteitsfonds

Bekijk dit goed doel