Allure Byloppem

Ten voordele van de Vleugels

De Abdijschool van Loppem richtte dit jaar zijn minionderneming "Allure Byloppem" op en verkoopt kwalitatieve kleren zoals; Hoodies, Sweaters en T-shirts. De onderneming draait sinds begin September en heeft al een grote stappen gezet richting succes. Ze waren te vinden op het grootste schoolbal van Belgiƫ, namelijk het "Bal van Loppem" in de Casino van Knokke. Ze kregen ook al een ster van Vlajo. Zij ondersteunen succesvolle miniondernemingen in Vlaanderen. Volg ook hun instagrampagina "Allure Byloppem" om eens een kijkje te nemen op wat ze allemaal aanbieden. Het team ondersteunt als goed doel "De Vleugels" een zorgcentrum voor gehandicapte personen.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen graag het goede doel "De Vleugels" omdat een van onze vrienden daar een famillielid heeft zitten. Het is belangrijk dat deze mensen goed worden opgevangen en professioneel worden behandelt. Wij zijn er zeker van dat "De vleugels" dat kunnen aanbieden.

Team Allure

de Vleugels

Vzw de Vleugels garandeert kwaliteitsvolle en professionele begeleiding, dagopvang en woonondersteuning van minder- en meerderjarigen met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsnood.
Vanuit een christelijke visie bieden we opvang, verzorging, begeleiding en behandeling van deze personen. Emancipatie is de kern van waaruit we kansen creƫren om te komen tot zelfontplooiing en dit in relatie met anderen.
Dit alles gebeurt binnen een warme en open sfeer. Wij werken vanuit onze kernwaarden om een zo goed mogelijke antwoord te bieden op de ondersteuningsvraag van onze gebruikers.

Contacteer ons: music4life@devleugels.be
of via www.de vleugels.be

Bekijk dit goed doel