Allround MTB Cup

Ten voordele van Bednet

Op de prachtige mijnsite van Beringen organiseren wij een dag vol MTB fun voor het hele gezin. Een mooi uitgepijld parcours met verschillende uitdagingen zorgen voor een leuk ritje voor elke mountainbiker (ervaren en onervaren). Verschillende randanimatie zal voor een mooi gevulde voormiddag zorgen. Kinderen kunnen kennis maken met het mountainbiken. We zorgen voor lekkere catering en drank en bieden renners de mogelijkheid om mee te doen aan getimede uitdagingen. Een dag vol plezier voor jong en oud op de mountainbike op de fantastische avonturenberg en mijnsite in Beringen.

Waarom dit goed doel?

We organiseren dit event met 3 IT bedrijven. Allen hebben we kinderen en verschillende van onze partners staan tevens in het onderwijs. Daardoor is dit goed doel iets wat ons allen raakt. Bovendien vinden wij het een prachtig initiatief om langdurige afwezigheid in het onderwijs enigszins op te vangen.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel