Allez, Chantez! in UZIEN

Ten voordele van Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Op zaterdag 21 december laten onze zangcoaches iedereen in UZIEN voluit samen zingen. Zangplezier troef! We zingen popmuziek van de jaren '50 tot vandaag en iedereen die graag zingt mag meedoen.

Waarom dit goed doel?

Iedereen hulpverlener, iedereen hulpvrager... we hoeven geen categorieën te maken. We moeten gewoon goed zorgen voor elkaar.

Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Hart voor Handicap bouwt aan een wereld waar inclusie van personen met een beperking de norm is. Er vanzelfsprekend bijhoren, samen leven, wonen en werken, daar gaan wij voor.
Hoe doen wij dat? Wij nodigen mensen uit om samen leuke dingen te doen: naar een festival gaan, koken, shoppen, bewegen, ... En dat smaakt naar meer, zodat contacten duurzaam worden.
Daarom heeft Hart voor Handicap in 2018 de Genereuzen gelanceerd, een nieuwe beweging die mensen met en zonder beperking uitnodigt om samen op te trekken. En in 2019 3 activiteiten georganiseerd die mensen met en zonder beperking samen brengt: de Genereuze festivals, 10000 Genereuze km's en een vriend voor de zomer. Tot er vanzelfsprekend bijhoren de normaalste zaak wordt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel