Allessia Claes verkoopt chocolade tvv Project U/Turn

Ten voordele van PROJECT U/TURN

Op verschillende N-VA-evenementen in Vlaams-Brabant en op het Vlaams Parlement zal ik chocolade verkopen.

Waarom dit goed doel?

Project U/TURN vzw wil mensen met een beperking laten inzien dat een beperking geen beperking van het leven mag vormen.

Ze organiseert uitdagende en avontuurlijke activiteiten in binnen-en buitenland voor mensen met een fysieke beperking. Uitdagende wandelingen in Tenerife, trekken door het Atlas gebergte in Marokko, canyoning in de Spaanse Pyreneeën, kamperen op idyllische plaatsen in Nicaragua,… Het kan allemaal!

Alle deelnemers helpen elkaar om obstakels te overwinnen. Ze worden begeleid door een professioneel team van vrijwilligers en zorgverleners (arts, kinesist, revalidatietherapeut, …).

PROJECT U/TURN

Project U/TURN vzw organiseert avontuurlijke activiteiten voor mensen met een fysieke beperking in binnen-en buitenland.

Onze missie: Wij willen mensen met een beperking laten inzien dat een fysieke beperking geen beperking in je leven mag vormen. Niets is onmogelijk!

De groepen zijn zo samengesteld dat iedereen elkaar kan en moet helpen om elke dag het einddoel te bereiken. Iedereen voelt zich nuttig & teamspirit staat centraal. Het avontuurlijke karakter van de activiteiten maken de deelnemers sterker zowel fysiek als mentaal.

Ons doel: Een boost geven aan het zelfvertrouwen van onze deelnemers, hen begeleiden tijdens het revalidatieproces en hen stimuleren voor een (her)integratie in de maatschappij.

Bekijk dit goed doel