Alles aan €1 per stuk

Ten voordele van Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel

Elke klas maakt iets om heerlijk van te smullen zoals cupcakes, wafels, hotdogs, snoepbrochettes, soep ... Deze worden na de school verkocht en dit alles aan €1 per stuk (of per zakje).

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen elk jaar een doel in onze buurt en dat met kinderen te maken heeft. In elke school zit misschien ook wel iemand die met pleegzorg te maken, zo ook in onze school. We willen onze leerlingen hier beter mee laten kennismaken en een steun zijn voor kinderen die niet dezelfde kansen hebben/krijgen zoals zij.

Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel

Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel organiseert jaarlijks een 10-daags zomerkamp voor 30 kinderen tussen 6 en 12 jaar uit kansarme gezinnen die in het kader van ondersteunende pleegzorg door onze dienst begeleid worden. Het kamp geeft aan ouders de mogelijkheid om de zorg voor hun kind(eren) heel even los te laten en zorgt ervoor dat de kinderen een super vakantie beleven in een mooie en groene omgeving. Voor de begeleiding van het kamp doen wij beroep op 10 vrijwillige monitoren die zich elk jaar opnieuw met heel veel enthousiasme inzetten.

Bekijk dit goed doel