Allerhande Janssen campussen overkoepelende acties in het kader van De Warmste Week

Ten voordele van MPI Oosterlo vzw

Ook dit jaar zet Janssen Pharmaceutica zich weer in voor 33 vzw's, voorgedragen door Janssen medewerkers die een speciale persoonlijke link hebben met een vzw. Onder het motto "Iedereen (zorgt) voor Iedereen" zullen allerhande campussen overkoepelende acties georganiseerd worden (Beerse, Geel, Merksem) om geld in te zamelen voor deze 33 vzw’s die onze collega’s een warm hart toedragen. Activiteiten omvatten o.a. een Sinterklaasontbijt, allerhande sport activiteiten (early bird bootcamps, tai chi for life, gebouwenrun, ..), cultuur & ontspanningsactiviteiten (filmvertoning, verzoekplaatjes draaien, wandelen...) en uiteraard doet een hele Janssen delegatie ook weer mee met de Warmathon

Waarom dit goed doel?

Ook dit jaar zet Janssen Pharmaceutica zich weer in voor 33 vzw's, voorgedragen door Janssen medewerkers die een speciale persoonlijke link hebben met een vzw. Onder het motto "Iedereen (zorgt) voor Iedereen" zullen allerhande campussen overkoepelende acties georganiseerd worden (Beerse, Geel, Merksem) om geld in te zamelen voor deze 33 vzw’s die onze collega’s een warm hart toedragen. Activiteiten omvatten o.a. een Sinterklaasontbijt, allerhande sport activiteiten (early bird bootcamps, tai chi for life, gebouwenrun, ..), cultuur & ontspanningsactiviteiten (filmvertoning, verzoekplaatjes draaien, wandelen...) en uiteraard doet een hele Janssen delegatie ook weer mee met de Warmathon.

MPI Oosterlo vzw

MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Meer dan 300 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen, krijgen hier gespecialiseerde ondersteuning.

Bekijk dit goed doel