Allerbeste Music Quiz for Life, Allergezelligste Café for Life, Ren en Stap for Life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Voor alle muziekliefhebbers is er op vrijdag 20 december de ‘Allerbeste Music Quiz for Life’, Stijns verjaardagsquiz, georganiseerd door Café Bazaar & Stijns vrienden. De derde editie van de Allerbeste Music Quiz For Life zal volledig in festivalthema zijn.

Het Allergezelligste Café For Life
Geen ambitie om de allerbeste muziekkenner te zijn? In ‘Het Allergezelligste Café For Life’ kan je dezelfde avond de kerstsfeer komen opsnuiven bij een hapje en een hartverwarmend drankje.

Op zondag 22 december komen zowel lopers als wandelaars aan hun trekken aan sportpark Vossekot in Retie. Tussen 9u en 12u kunnen lopers vertrekken voor een prachtige natuurloop van 6, 10 of 15 km. Wandelaars kunnen met het hele gezin genieten van een namiddagwandeling van 6 of 9 km met vrij vertrek tussen 13u en 15u. Nadien is de kantine geopend en kan de innerlijke mens verwend worden.

Waarom dit goed doel?

We verliezen nog veel te vaak veel te veel mensen aan kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel