Allemaal digitaal: overstappen van papieren naar digitale facturen voor Join for Water

Ten voordele van Join For Water (Protos vzw)

Voor iedere klant van De Watergroep die in de maand december overstapt van een papieren naar een digitale waterfactuur stort De Watergroep €1 aan Join for Water. Bovendien krijgen onze digitale klanten €10 korting op hun factuur om hen extra aan te moedigen.

Kraanwater is gezond, lekker, betaalbaar én bovendien altijd beschikbaar. Maar bovenal is kraanwater vooral duurzaam. Wanneer je kraanwater drinkt stoot je 4x minder CO2 uit dan wanneer je flessenwater drinkt.

Ook in de dienstverlening van De Watergroep staat duurzaamheid voorop. Daarom gaan we voor De Warmste Week nog een stapje verder in ons duurzaam verhaal én vergeten we daarbij het voordeel voor onze klanten niet. We schenken 10 euro korting aan onze klanten die voor een digitale facturatie kiezen én we schenken één euro aan Join for Water.

Waarom dit goed doel?

Kraanwater is gezond, lekker, betaalbaar én bovendien altijd beschikbaar. Helaas geldt dat niet voor meer dan 1 op 10 mensen die geen toegang hebben tot drinkwater terwijl dit een basisrecht is. Dit is één van de missies van Join for Water. Zij zetten zich ook in België in voor het verkleinen van de watervoetafdruk. Als waterbedrijf kunnen we alleen maar enthousiast zijn over hun missies en hen steunen.

Join For Water (Protos vzw)

Water is één van de belangrijkste thema’s van deze tijd. Join For Water is de enige ngo in België die zich voluit focust op water, en alles wat daar bij komt kijken.

Elk jaar krijgen tienduizenden mensen toegang tot duurzame oplossingen voor drinkwater, sanitair, hygiëne of water voor landbouw. In België zet Join For Water in op het verkleinen van de watervoetafdruk, want onze consumptie zet ook elders watervoorraden onder druk.

Bekijk dit goed doel