"Alle beetjes helpen" Tony See "online" single verkoop

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Als mama van een kind met kanker ben ik begaan met het kinderkankerfonds en hun werking. Door dagelijks te zien wat dit fonds allemaal doet voor de kinderen, voor de ouders, en familie . De ondersteuning die we krijgen is van onschatbare waarde . Halloweenfeestjes organiseren op de afdeling, reizen organiseren voor de patiëntjes en wetenschappelijk onderzoek zijn een paar van de vele dingen waar de centen voor gebruikt worden.
Daaruit is het idee gegroeid om samen met mijn stiefzoon een nummer te creëren en de opbrengst te schenken aan het fonds. Het is een eigen nummer geschreven door mijn stiefzoon TonySee en is geproduceerd door de Nederlandse producer Lo-Bo . Wat we met deze actie willen bereiken is of het nu "ver van je bed" is of niet , het kan iedereen overkomen . Het kinderkankerfonds heeft jullie steun nodig om op hun warme manier de kinderen en ouders te kunnen blijven ondersteunen in de ziekenhuizen.

Waarom dit goed doel?

Als mama van een kind met kanker kom ik dagelijks in contact met het fonds en wil hun dan ook helpen via een actie .

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel

Video's