ALL OF US - KOM OP TEGEN KANKER - PREMIERE

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Steun Kom op tegen Kanker door een ticket te kopen voor deze exclusieve avant-première van de Vlaamse film ALL OF US , van Willem Wallyn, met o.a. Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Joke Devynck, Tom Vermeir, Jan Hammenecker en Bruno Vanden Broecke. De integrale opbrengst gaat naar het goede doel!!
https://www.facebook.com/events/2499023700369059/
https://dewarmsteweek.be/acties/all-of-us-kom-op-tegen-kanker-premiere

Waarom dit goed doel?

We organiseren een avant-première van de film ALL OF US die gaat over enkele terminale patiënten in een zelfhulpgroep met een onervaren therapeute. Dit is de nieuwste film van Willem Wallyn met o.a. Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Joke Devynck, Bruno Vanden Broecke en Jan Hammenecker. De film maakt onderwerpen zoals afscheid nemen of hoe omgaan met de ziekte bespreekbaar maken en sluit perfect aan bij de organisatie Kom op tegen Kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel