All in good time

Ten voordele van Te Gek!?

Een warm hart aan iedereen die het moeilijk heeft 🖤
Deze vrijdag 13/12 breng ik mijn eerste single uit met mijn nieuw project Juno destination Unknown in samenwerking met Fandango Music. Eind januari volgt de EP release.
Het nummer doet ons nadenken over onszelf en hoe we in het leven willen staan.
Daarom doneer ik graag een deel van de opbrengst aan te gek?! Ook omdat ikzelf zo’n lange weg heb afgelegd met goede en minder goede periodes. De psychische hulp die ik kreeg heeft me altijd weer rechtop geholpen.En muziek heeft daarin een grote rol gespeeld tot op de dag van vandaag.

All in good time: gaat over ons verlies van samenhorigheid. Over het vastzitten aan ons IK en ons ego. Over grote en kleine identiteitscrisissen. We missen onze open blik dat alles met alles in verbinding staat en dat we zelf ook een verantwoordelijkheid dragen…
Maar er is ook hoop, op verandering dat het mogelijk is….
A change is gonna come...

Waarom dit goed doel?

My story

Ik ben zelf al vaak door psychische hulp telkens weer geholpen. En nu mijn single uitkomt vond ik het de uitgelezen kans om hun te steunen. Met een deel van de opbrengst die ik digitaal verkoop wil ik graag een gift doen aan Te Gek?! Want zulke organisaties hebben we echt wel nodig.

Juno destination Unknown

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel