Albert Heijn Maaseik voor Zorghoeve

Ten voordele van ZORGHOEVE SINT-JANSBERG

Bij Albert Heijn Maaseik worden tussen 9 en 23 december wenskaarten verkocht voor het goede doel. De sets wenskaarten worden verkocht voor 5 euro per stuk. De volledige opbrengst van de wenskaarten wordt integraal doorgestort naar Zorghoeve Sint Jansberg om zo meer mensen met een beperking een functionele dagbesteding te kunnen bieden!

Waarom dit goed doel?

Het is prachtig dat Zorghoeve mensen met een beperking een functionele dagbesteding geeft en in een natuurlijke omgeving!

ZORGHOEVE SINT-JANSBERG

Op onze zorghoeve/perkplantenkwekerij Sint-Jansberg te Maaseik bieden wij, nu reeds 9 jaren, zinvolle en functionele activiteiten aan, aan 20 tot 25 (jong)volwassenen (+18jaar tot....) met ASS (AutismeSpectrumStoornis) per week, geheel op vrijwillige basis. Naast het helpen bij bedrijfsgerelateerde taken bieden wij ook workshops aan en/of gaan we met hen op stap (toneel, pretpark, kajakken, kerstmarkt,...). Wij financieren deze extraatjes, als zorghoeve, omdat wij het gelijke-kansenprincipe hoog in het vaandel dragen. Dit alles kost geld !Vandaar ook dat wij heel blij waren met het bedrag dat wij vorig jaar mochten ontvangen van MFL 2018...Op naar eenzelfde mooi bedrag, toch ? Daar duimen we heel hard voor :-) Meer info : www.zorghoeve-sintjansberg.be of www.zorgwoning-sintjansberg.com

Bekijk dit goed doel