Alarm! Pius loopt warm!

Ten voordele van JolieJulie

Op vrijdagavond 22 november lopen en wandelen alle kinderen door en rond onze school. Ze nodigen daarbij hun ouders en kennissen uit om mee te doen. We vragen een vrijwillige, maar eerlijke bijdrage aan elke deelnemer. We voorzien een bar waar men even kan aan rusten om dan weer verder te gaan. De volledige opbrengst gaat naar JolieJulie.

Waarom dit goed doel?

Met onze school waren we op zoek naar een goed doel waarbij de kinderen zich iets kunnen voorstellen. We vinden het belangrijk dat alle kinderen (2,5-12 jaar) weten waar hun centjes naar toe gaan. Eén van de drijvende krachten achter JolieJulie is een mama van kinderen die bij ons schoollopen. Zij komt haar goed doel toelichten, dat vinden wij een meerwaarde. Jammer genoeg is kanker een alom bekende ziekte. Kinderen kennen mensen die vechten tegen de ziekte en weten dat haaruitval daar bij hoort. Vandaar onze steun voor deze actie!

JolieJulie

Vzw JolieJulie schenkt speelse, kleurrijke en comfortabele mutsjes aan kinderen die door ziekte of therapie hun haren verliezen. Zo willen we bij hen en hun ouders alvast die zorg wegnemen.

Bekijk dit goed doel