Akoestisch for life

Ten voordele van vzw Mekanders

Op 30 november en 1 december 2019 zullen we weer enkele concerten spelen in het leuke theaterzaaltje van “theater Stap” in Turnhout.
De opbrengst van deze concerten gaan integraal naar VZW Mekanders. Dit voor de warmste week van studio Brussel.
Op zaterdag 30 november kan je voor het concert spaghetti eten voor de milde prijs van €6 per persoon. Aansluitend kan je dan het concert meepikken voor €5 per persoon. Je kan dus kiezen eten en/of het concert.
Het concert begint om 19.00u. Je kan komen eten vanaf 16.30u.
Op zondag draaien we alles om en beginnen we met het concert en kan je nadien eten.
De theaterzaal zal omgetoverd worden tot een gezellige woonkamer waar je, bij een drankje, kan genieten van bekende songs in een akoestisch kamerjasje. De elektrische gitaren laten we thuis, de decibels ook. Kortom, een gemoedelijk concert voor jong en oud met veel sfeer en verrassende bewerkingen.

Fendt Fieldworks

Waarom dit goed doel?

We zijn zelf afkomstig uit de regio Merksplas, Turnhout. We komen regelmatig met deze organisatie in aanraking via verschillende wegen. Zo komen de gasten van Markdal dagelijks in de voormiddag mee helpen bij het inschenken van de drankjes tijdens de voormiddag speeltijd in de "vrije basisschool" van Merksplas.
Ze doen fantastische dingen met hun mensen. Ze hebben nog zoveel projecten, dag en nachtverblijf, waarbij ze nog extra financiële steuntjes in de rug kunnen gebruiken.Ze verdienen dit!

vzw Mekanders

Vzw Mekanders, als het verschil niet scheelt. De naam typeert het Kempisch, warm karakter van de organisatie. Iedereen is anders. Iedereen telt mee. Het verschil maakt ons sterk en ons werk boeiend. Vzw Mekanders vangt kinderen, jongeren en volwassenen met een mentale/meervoudige beperking op in verschillende kleinschalige lokale voorzieningen in Dessel, Arendonk, Turnhout, Ravels, Merksplas en Hoogstraten.
Onze opvang gaat van zinvolle dagbesteding, wonen in een woonhuis, begeleid werken en wonen, ontmoeting van andere mensen met een beperking tot koken in ons sociaal restaurant en vakantieopvang voor kinderen met een beperking. De mobiele begeleiding besteedt extra aandacht aan mensen met autisme en niet aangeboren hersenletsel. Onze afdelingen: Beukenhof, De Boomgaard, De Bosschen, De Hei, De Villa, HoogMark, ’t Vonderke, Dienst Vrije Tijd, Markdal, De Rusthuif, Sociaal restaurant AC, ’t Huizeken, 2 Mobiele teams, Team begeleid werken, Vakantieopvang kinderen, Project Tel-Oor.

Bekijk dit goed doel