AIG broker & client event – een betekenisvol geschenk

Ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen

Op donderdag 7 november organiseert AIG, internationale verzekeringsmaatschappij, haar jaarlijks event voor makelaars en klanten. Zoals bij vele events de gewoonte is, wordt een deel van het eventbudget gespendeerd aan een klein geschenk voor de gasten. Uiteindelijk zijn deze goodies vaak het zoveelste exemplaar dat niet gebruikt, of in het ergste geval, zelfs weggegooid wordt. Daarom kiest AIG er dit jaar voor om geen gadgets uit te delen maar om het geld te spenderen aan een waardevol goed doel: het Rode Kruis.

Waarom dit goed doel?

Het Rode Kruis is wereldwijd actief en helpt mensen in nood. Ook wij als verzekeraar willen er voor onze klanten zijn wanneer zij ons het hardst nodig hebben.
Daarnaast ondersteunen we de ambitie van het Rode Kruis om mensen zelfredzaamheid bij te brengen aangezien we zelf ook veel aandacht schenken aan preventie. Zo leveren we samen, op onze eigen manier, een belangrijke bijdrage aan een veiligere wereld.

Rode Kruis-Vlaanderen

Wist je dat de kans groot is dat je op een dag wordt geholpen of gered door een onbekende, dankzij het Rode Kruis? Want 7 op 10 Vlamingen heeft ooit bloed nodig. En elk jaar wordt 1 op 5 geholpen door een vrijwilliger. Het voorbije jaar hebben duizenden mensen belangeloos anderen bijgestaan of gered. Wat 2020 ook brengt, we moeten samen klaar staan om ons overal doorheen te slaan. Door zelf te leren hulp verlenen, je in te zetten voor anderen tijdens je vrije tijd. Of door bloed te geven of geld om mensen op te vangen, ziekenwagens te sturen… Dankzij het Rode Kruis komt jouw hulp terecht waar ze nodig is. Je kan er zeker van zijn: wat je doet, maakt echt een verschil. Stel dit jaar nog een warm gebaar.

Bekijk dit goed doel