Aftrekkertjes en poetsdoeken for Life

Ten voordele van De Fakkel vzw

Met de verkoop van kwalitatief en duurzaam poetsmateriaal hopen we: (a) een mooie opbrengst te genereren die we met plezier doneren aan De Fakkel en T'ANtWOORD, en (b) dat onze medewerkers bij klanten met goed en ergonomische materiaal kunnen werken, waardoor hun werksituatie gezonder/meer ergonomisch wordt. De verkoop gebeurt via bestelling en lokale verkoop in het hoofdkantoor (Herentals). Bestellingen worden vrijwillig geleverd door onze huishoudhulpen bij de klanten in november en december. Klanten kunnen bestellingen ook ophalen in een strijkatelier naar keuze. Klanten kunnen kiezen uit: Aftrekkertjes (raamwissers: standaard en klein), Bamboe dweilen, Bamboe poetsdoeken voor ramen en spiegels, Bamboe doeken pakket.

Waarom dit goed doel?

't Gerief vindt het belangrijk om samen met de verenigingen T'ANtWOORD en De Fakkel, armoede te bestrijden. We zijn ervan overtuigd dat deze organisaties met extra inkomsten een verschil kunnen betekenen voor mensen in armoede en hun kinderen.

De Fakkel vzw

De Fakkel vzw is een vereniging waar armen het woord nemen. Wij streven naar een samenleving waar iedereen tot zijn recht komt en in zijn waardigheid erkend wordt. Wij bestrijden armoede door structureel te werken en door in dialoog te gaan met de samenleving en het beleid, samen met mensen in armoede uit Herentals en omgeving. Wij werken aan de maatschappelijke emancipatie en aan een positieve beeldvorming van mensen in armoede.

Bekijk dit goed doel