Aftrekkertjes en poetsdoeken for Life

Ten voordele van T'ANtWOORD, vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout

Met de verkoop van kwalitatief en duurzaam poetsmateriaal hopen we:
- een mooie opbrengst te genereren die we met plezier doneren aan De Fakkel en T'ANtWOORD,
- dat onze medewerkers bij klanten met goed en ergonomische materiaal kunnen werken, waardoor hun werksituatie gezonder/meer ergonomisch wordt.

De verkoop gebeurt via bestelling en lokale verkoop in het hoofdkantoor (Herentals). Bestellingen worden vrijwillig geleverd door onze huishoudhulpen bij de klanten in november en december. Klanten kunnen bestellingen ook ophalen in een strijkatelier naar keuze.

Klanten kunnen kiezen uit:
- Aftrekkertjes (raamwissers): standaard en klein
- Bamboe dweilen
- Bamboe poetsdoeken voor ramen en spiegels
- Bamboe doeken pakket

Waarom dit goed doel?

't Gerief vindt het belangrijk om samen met de verenigingen T'ANtWOORD en De Fakkel, armoede te bestrijden. We zijn ervan overtuigd dat deze organisaties met extra inkomsten een verschil kunnen betekenen voor mensen in armoede en hun kinderen.

T'ANtWOORD, vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout

Vzw T'ANtWOORD is een vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout. We willen een tweede thuis zijn voor onze bezoekers. Mensen kunnen hier ontspannen, werken aan zichzelf, sociale contacten opbouwen... Iedere vrijwilliger krijgt een taak op maat. In ons sociaal restaurant 't Hert bereiden wij elke middag een maaltijd, voor en door mensen in een kwetsbare positie. Ook tijdens deze maaltijden staan onze opbouwwerkers en vrijwilligers klaar om mensen een warm onthaal te bieden.

We komen lokaal op voor de sociale grondrechten van mensen in armoede en samen strijden we tegen sociale uitsluiting. Met 59 andere verenigingen waar armen het woord nemen vormen wij het Netwerk Tegen Armoede. In deze verenigingen staan mensen die in armoede leven centraal en nemen ze op alle niveaus het woord. Zij streven ernaar om armoede en sociale uitsluiting uit te bannen.

Bekijk dit goed doel