Afterworkz For Life

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

We sluiten 2019 af met het goede doel !
Samen Kerst vieren in misschien wel de gezelligste pop-up Winterbar @ De Comeet te Lier , dát leek ons het perfecte einde van ons Afterworkz jaar.

Afterworkz zet zich in voor de Stichting tegen Kanker , het Comeet team steunt VZW Canisha met hun hulphonden voor mindervaliden...

Wil je eens echt Van’t Padje gaan ? Speciaal voor ons zal De Comeet Pop-Up bar omgetoverd worden in de heuse Apré Ski bar , het eerste shotje wordt door ons aangeboden !
In de befaamde Barumba Club boven kan je je dan weer verwarmen aan de leukste hits van vroeger en nu .. Voor ieders wat wils dus ..

Beperkte tickets dus wees er snel bij !
https://tibbaa.com/order/y3gqvulpfe?lang=en

Waarom dit goed doel?

Voor algemene en persoonlijk redenen.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel