Afterwork Kerstmarkt

Ten voordele van NATIONAAL MS CENTRUM VZW

U bent van harte welkom op donderdag 12 december 2019 van 17u30 tot 23u op de Afterwork Kerstmarkt georganiseerd door Structura Biz in samenwerking met Aura Estates en B&B Amelhof in het kader van De Warmste Week.

WAT KAN U VERWACHTEN ?
• Bubbel Bar met aperobordje
• Huisgemaakte tartiflette, luikse wafels, soep en nog veel meer
• Glühwein, Jenever en warme chocomelk
• Alsook... DE ENIGE ECHTE KERSTMAN.

LOCATIE ?
De schuur van de Kerstman

Waarom dit goed doel?

Elk jaar willen wij als onderneming ons steentje bijdragen voor het goede doel en daarom hebben we een kijkje genomen in eigen huis. Al snel kwamen we uit bij het Nationaal MS centrum. Enkele van onze medewerkers werden reeds op jonge leeftijd geconfronteerd met de impact van deze ziekte bij familieleden en vrienden. Daarom hebben we besloten om dit jaar onze actie in het kader van MS patiënten op te zetten.

NATIONAAL MS CENTRUM VZW

Het NMSC is gespecialiseerd in MS en aanverwante neurologische aandoeningen. Naast 120 Sp-bedden, is er een specifieke RIZIV conventie voor 70 ambulante reva plaatsen/dag, en poliklinische activiteit die zich toespitst op personen met MS. Het NMSC speelt nationaal en internationaal een rol in de behandeling en revalidatie van de persoon met MS (een multidisciplinaire aanpak staat steeds voorop). Een nieuw Transmuraal & Multidisciplinair MS-Team biedt een innovatief programma aan. Het NMSC bereidt tevens de bouw van een gloednieuw ziekenhuis voor.
Het NMSC werkt nauw samen met UZL en bouwt zijn activiteiten progressief uit in complementariteit met de revalidatie activiteiten van het UZ Leuven.

Bekijk dit goed doel

Video's