Afterwork kersthappening t.v.v. Oye Lena

Ten voordele van Leraars zonder Grenzen

Mensen kunnen langskomen in de Ostzaal te Grimbergen op 29 november 2019. Er is mogelijkheid om een kerstboom te kopen. Wat bij te praten bij een stukje taart, pannenkoeken, koffie, thee, een soepje en ook nog wat kerstgeschenken te vinden.

Waarom dit goed doel?

We kiezen dit doel omdat onze dochters voor Oye Lena in Peru vrijwilligerswerk gedaan hebben en wij als ouders het project bezochten. We leerden de kinderen, de werking en Stephanie kennen die van deze NGO een fascinerend en goed draaiend project maakt. Onze dochters hebben hun hart en ziel in dit project gelegd . Het zit in ons hart.

Leraars zonder Grenzen

Leraars zonder Grenzen gelooft in de kracht van onderwijs en vorming als hefboom tot ontplooiing. Het instrument voor duurzame ontwikkeling van elke samenleving. Voor kinderen en (jong)volwassenen, voor het individu als voor de gemeenschap.
LzG is de organisatie in Vlaanderen, die alle aangesloten projecten ondersteunt in hun Noord- en Zuidwerking.
We ondersteunen ongeveer 50 Vlaamse educatieve projecten in ontwikkelingslanden, wereldwijd. Hierbij versterken we de competenties van leraren, directies in ontwikkelingslanden, zodat de kwaliteit van hun werk en het effect ervan op kinderen en (jong)volwassenen toeneemt.
LzG wil alle leraars en allen die onderwijs, vorming en opleiding belangrijk vinden samenbrengen en mobiliseren.

Bekijk dit goed doel