Afterwork for life

Ten voordele van NAH LIGA vzw

Afterwork Food Truck festival for charity!!! In een gezellige set up willen we networking, food, drinks en music vibes gaan combineren en zo mensen motiveren om hun steentje bij te dragen. Via steunkaarten, een tombola willen zo inkomsten genereren die integraal naar de NAH liga gaat.

Waarom dit goed doel?

Vanuit de Ronde Tafel Kortrijk willen wil dit doel steunen omdat begin dit jaar een kennis ten val is gekomen tijdens het fietsen en nu aan het herstellen is van een zwaar hersenletsel. Hij moet alles opnieuw leren... ! Wij willen hier dan ook ons steentje bijdragen.

NAH LIGA vzw

De NAH Liga streeft ernaar om de kwaliteit van leven van mensen met NAH en hun omgeving te verbeteren. NAH. Niet-aangeboren hersenletsel. Dat loop je op na een (verkeers)ongeval, een beroerte, een hersentumor, een ziekte, een operatie of nog andere oorzaken. Het hersenletsel brengt beperkingen mee die invloed hebben op het dagelijks leven, op werk, op relaties. Deze kunnen licht zijn of zo ernstig dat zelfstandig functioneren of werken onmogelijk worden. NAH betekent een breuk in de levenslijn. Het leven verandert plots zowel voor de getroffene als voor zijn familie. Om dit te realiseren werken professionelen en betrokkenen samen in de NAH Liga. Meer info op www.nahliga.be

Bekijk dit goed doel