Afterwork@demolenhoek

Ten voordele van Berrefonds VZW

We gaan de buurt, onze kennissen en vrienden mobiliseren om allemaal na het werk gezellig samen te komen voor een hapje en een drankje.

Waarom dit goed doel?

We hebben in onze vriendenkring ouders die hun kindje hebben verloren. Daardoor leerden we het Berrefonds kennen. We vinden het een zeer goed initiatief om ouders te ondersteunen bij zo dramatische gebeurtenissen.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel