After Work Drink 13 december

Ten voordele van De Lovie

Met onze Kruisbooggilde organiseren we een after work drink op 13 december in ons vernieuwd gildelokaal (Ouderdomseweg 9c, Poperinge).

Iedereen die na zijn werk (vanaf 15u) een glaasje wil komen drinken is welkom.
We zullen ook tal van eetstandjes voorzien en bieden ook verschillende streekbieren aan.

Onze totale opbrengst schenken we aan vzw Matthijs die sinds kort onderdeel is van vzw de Lovie.

Op 21 december zullen we in onze historische kledij het gespaarde bedrag persoonlijk komen afgeven in Kortrijk. Op die manier willen we de vlam laten branden voor vzw Matthijs en Zana.

Waarom dit goed doel?

Hallo,

Met onze Kruisbooggilde Sint Joris Poperinge steunen wij vzw de Lovie.

Wij willen specifiek Matthijs, een afdeling van De Lovie in Ieper, ondersteunen. Zij zitten zich dagdagelijks in voor kinderen met een mentale en/of fysieke beperking. Het is een multidisciplinaire werking met opvoeders, ergotherapeuten, logopedisten, orthopedagogen, sociaal verpleegkundige, kinesisten en kinderartsen.

Het was jarenlang de dagopvang waar Zana, de dochter van 1 van onze gildebroeders, verbleef. Zana had een progressief epilepsiesyndroom en overleed op 5-jarige leeftijd.

Met deze actie willen wij deze organisatie bedanken en verder ondersteunen voor al het werk die ze voor Zana en talrijke andere kinderen verrichten.

De Lovie

De Lovie vzw is een sociale organisatie actief in heel de Westhoek. Wij ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking: in onze locaties, maar ook thuis. Samen met hen, en wie voor hen belangrijk is, bouwen we aan kwaliteit van leven en een sterk netwerk verweven met de samenleving.

Bekijk dit goed doel

Video's