Advox winterbar

Ten voordele van fonds emilie leus

Op woensdag 11 december 2019 organiseren we de Advox winterbar ten voordele van het Emilie Leus fonds. Vanaf 18u00 is iedereen welkom die graag een praatje wil maken met familie, vrienden en of kennissen. In het kader van verkeersveiligheid bieden we alcoholvrije dranken en lekkere versnaperingen aan in een winterse setting.

Waarom dit goed doel?

Advox advocaten wil ook dit jaar graag haar steentje bijdragen aan De Warmste Week. Een van onze specialisaties binnen het advocatenkantoor is verkeersrecht. We worden dan ook geregeld geconfronteerd met verkeersongevallen waarbij er sprake is van een dodelijk of zwaar letselongeval. Via onze actie willen we burgers sensibiliseren over de gevaren van alcohol in het verkeer. We hopen zo dat het aantal verkeersslachtoffers aanzienlijk mag afnemen. De opbrengst van onze actie schenken we graag aan het Emilie Leus Fonds om de levenskwaliteit van (jonge) verkeersslachtoffers met een blijvend letsel te verbeteren.

fonds emilie leus

via het fonds opgericht ter ere van onze dochter emilie proberen we verkeersslachtoffers te ondersteunen ; tevens doen we aan verkeerspreventie met bv plaatsen van alcoscans in parkings en andere openbare plaatsen waar men zichzelf vrijblijvend kan controleren op 'alcohol en rijden' ... dat botst'

Bekijk dit goed doel