Adopteer een keer een beer

Ten voordele van Chez Swa

Dit jaar wil ik heel graag mijn steentje bijdragen en een actie organiseren voor "DE WARMSTE WEEK".
Het goede doel dat ik hierbij wil steunen is "CHEZ SWA" in Beerse.
Chez Swa is een kleinschalige hondenopvang, ze doen de opvang,verzorging en begeleiding van honden, voornamelijk Engelse buldogs, maar ook Franse buldogs en mopshonden.
De honden die in opvang komen, komen vaak uit een nood of probleemsituatie. De bedoeling is dat er, na de opvang,een geschikte adoptant word gezocht voor deze hondjes.
Mijn hobby is het maken van handgenaaide decoratieberen ( C-bears), voor deze actie wil ik dan ook een handgenaaide beer schenken die je kan winnen door een kleine donatie te schenken.

Meer info vind je op de FB pagina "Chez Swa" en " C-bears" , en op www.chezswa.org

Waarom dit goed doel?

Chez Swa is een kleinschalig hondenopvang die zich beperken tot één ras, namelijk de dogachtigen. Ze doen vooral opvang van Engelse buldogs maar ook Franse buldogjes en mopshondjes kunnen in opvang komen. Bij Chez Swa krijgen ze de nodige medische verzorging en werkt men ook aan gedrag en/of socialisatie.
De hondjes die bij Chez Swa terecht komen dragen vaak een rugzakje met zich mee en hebben niet allemaal een rooskleurig verleden gekend. Wanneer de hondjes er klaar voor zijn word er dan voor hen een gepaste adoptant gezocht. Ook wij adopteerden een hondje van Chez Swa en zijn hun heel dankbaar daarvoor. Omdat we een hart voor dieren hebben en veel respect hebben voor Chez Swa en het goede werk dat ze doen,willen we hun daarin steunen, ze krijgen ook geen overheidssteun omdat ze kleinschalig zijn en zich beperken tot één bepaald ras. Ze kunnen dus alle hulp gebruiken.

Chez Swa

Chez Swa zet zich in voor de opvang en herplaatsing van Engelse, franse buldogs en mopshonden. Ze krijgen zo nodig medische verzorging en/of gedragsbegeleiding en worden nadien in een passend gezin herplaatst. Ons bullenhuisje is gezellig en huiselijk ingericht om onze hondjes zo min mogelijk stress en zo veel mogelijk comfort te bezorgen. De buldogs zijn niet enkel gekend voor het stelen van harten maar helaas ook voor hun medische problemen, die kosten kunnen soms dan ook hoog oplopen. Wij krijgen geen subsidies en zijn dus zo ook afhankelijk van donaties.
Twee van onze opvangertjes zijn geslaagd in hun opleiding therapiehonden en zullen ingezet worden om te werken met kinderen.

https://www.facebook.com/ChezSwa/
https://www.facebook.com/Truusje-en-Mauriceke-140756683286413/

Bekijk dit goed doel