Adopteer een kalender

Ten voordele van Puss and Books

ADOPTEER EEN KALENDER

Ik verkoop magnetische jaarkalenders 2020 voor €5 (eventueel + €1 verzendingskosten).

Eigenschappen:
Afmetingen: 14 cm x 10,5 cm
Ze blijven goed kleven, bijvoorbeeld op een frigo.

Hoe?
* door overschrijving op rekeningnummer BE15 7310 4394 6530 (5 euro per kalendertje + eventueel 1 euro verzendingskost)
* ze zullen ook te koop liggen in het Kattenadoptiecafé Puss and Books zelf

Waarom?
Omdat het Kattenadoptiecafé Puss and Books het waard is.
Omdat een bezoekje aan hen (en veel meer) zeker niet mag ontbreken op je kalender van 2020.
En omdat het 'blijven plakken' zo letterlijk mag genomen worden daar. De sfeer is er zo aanstekelijk gezellig, dat je er graag lang blijft plakken. En uiteraard ook de kattenhaartjes, die blijven ook lekker plakken.

Waarom dit goed doel?

Kattenadoptiecafé Puss and Books is een bijzondere plek in Brugge waar moeilijk(er) adopteerbare katjes hun voorlopige thuis vinden tot ze naar hun definitieve gouden mandje kunnen vertrekken.
Het is een plaats waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van een koffie, limonade of biertje en een lekker taartje, in aanwezigheid van de katjes.
De huiselijke sfeer en gezelligheid zorgen ervoor dat je je er meteen thuis voelt. En boven alles, primeren natuurlijk de katjes. Alles wordt bedacht en uitgevoerd in het belang van de adoptiekatjes.
We zijn hen bijzonder dankbaar omwille van de vele uren die we er al hebben doorgebracht en die een heilzaam effect hadden ... en uiteraard voor ons Finntje die we bij hen en dankzij hen leren kennen hebben, en die ons nu dagelijks overlaadt met een grote portie liefde.
Enorme bewondering voor de initiële initiatiefnemers, die hun hart en ziel, tijd en centen, hun hele zijn in dit prachtige kattenadoptiecafé hebben geïnvesteerd!

Puss and Books

Puss and Books vzw, dé ontmoetingsplaats tussen mens en kat in hartje Brugge, is een gezellig kattenadoptiecafé en kenniscentrum. In een huiselijke sfeer kunnen dierenvrienden er terecht om te genieten van heerlijke koffie en gebak, een fris drankje in het gezelschap van katten op zoek naar een nieuwe thuis.

Bekijk dit goed doel