Active for life

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Doe een fitheidsanalyse en doneer een deel aan To Walk Again.

Enorm veel '21e eeuw' ziektes (suikerziekte, overgewicht, hoge bloeddruk) zijn gelinkt aan een inactieve levensstijl. Doe een fitheidsanalyse en wordt fitter in 12 weken. Wij kunnen nog bewegen, sommigen niet... Neem deel aan dit programma en sla 2 vliegen in 1 klap. Je maakt jezelf gezonder en je geeft iemand anders de kans om bij To Walk Again een beweegtraject voor andersvaliden aan te vatten!

Waarom dit goed doel?

Zelf gaan we als vrijwilligers al jaren mee met Kazou vakanties voor mensen met een beperking. Dit doel sluit perfect aan bij onze normen en waarden en we doen meer dan graag een actie voor deze prachtige VZW.

Ook tijdens onze studie hebben we ons via via ingezet voor To Walk Again.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel