ActION4Life

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Om geld in te zamelen om Groep Ubuntu te steunen, gaat ION talrijke acties organiseren:

- Sinterklaasontbijt voor de ION-medewerkers en de medewerkers van andere bedrijven van Waregem Business Park (Sinterklaas4life)
- Spaarpotten in het bedrijf (Spaarpotten4Life)
- Een deel van het budget voor kerstcadeaus (SecretSanta4Life)
- Kerstdorp
- Eventuele samenwerkingen tussen Achtkanter (Het Andere Geschenk en Debokes) worden nog verder bekeken.

Waarom dit goed doel?

ION is de projectonwikkelaar van het project Atelier Jules. Atelier Jules wordt een dagcentrum en werkatelier met bijhorend wooncentrum uitgebaat door Groep Ubuntu x 8K in hartje Kortrijk. Zij slaan de handen in elkaar om mensen met een niet-aangeboren hersenletsel te ondersteunen, een project waar ION volledig achter staat

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel