Ac|s Accountants op pad voor 't Vonderke

Ten voordele van vzw Mekanders

Onze medewerkers kunnen kiezen uit een tocht van 40km, 20km of 10km. De toch van 40 km vertrekt in ons kantoor te Mol en gaat zo verder naar ons hoofdkantoor te Ravels.

Nadien trakteren we iedereen nog op een lekker drankje en hapje.

Waarom dit goed doel?

Voor het 4de jaar op rij kiezen we voor de VZW Mekanders. Tijdens onze vorige editie van de wandeling zijn we ook op bezoek geweest bij de opvang van 't Vonderke en werd onze keuze nogmaals bevestigd.

Echt knap wat ze daar doen met de jongeren.

vzw Mekanders

Vzw Mekanders, als het verschil niet scheelt. De naam typeert het Kempisch, warm karakter van de organisatie. Iedereen is anders. Iedereen telt mee. Het verschil maakt ons sterk en ons werk boeiend. Vzw Mekanders vangt kinderen, jongeren en volwassenen met een mentale/meervoudige beperking op in verschillende kleinschalige lokale voorzieningen in Dessel, Arendonk, Turnhout, Ravels, Merksplas en Hoogstraten.
Onze opvang gaat van zinvolle dagbesteding, wonen in een woonhuis, begeleid werken en wonen, ontmoeting van andere mensen met een beperking tot koken in ons sociaal restaurant en vakantieopvang voor kinderen met een beperking. De mobiele begeleiding besteedt extra aandacht aan mensen met autisme en niet aangeboren hersenletsel. Onze afdelingen: Beukenhof, De Boomgaard, De Bosschen, De Hei, De Villa, HoogMark, ’t Vonderke, Dienst Vrije Tijd, Markdal, De Rusthuif, Sociaal restaurant AC, ’t Huizeken, 2 Mobiele teams, Team begeleid werken, Vakantieopvang kinderen, Project Tel-Oor.

Bekijk dit goed doel