ACP Warmathon

Ten voordele van G-Sport Pajottenland

Wij doen een Warmathon in het Pajottenland. De eerste lopers vertrekken in Galmaarden voor de 15 km, de tweede groep spring in op 10 km in Vollezele. Wie de 5km wil doen vertrekt in Oetingen. Voor de kinderen is het een plaatselijk toertje. De wandelaars kunnen kiezen voor een tocht in Gooik.

Waarom dit goed doel?

Sinds 3 jaar zitten de atleten met een beperking in onze club geïntegreerd. Aangezien voor hun de kosten hoog zijn qua busvervoer, deelname aan wedstrijden, ... willen wij als club graag ons steentje bijdragen!

G-Sport Pajottenland

G-SPORT PAJOTTENLAND is een regionaal sportinitiatief, opgericht in juni 2012, dat personen met een verstandelijke beperking de kans wil bieden om « hun » favoriete sport op regelmatige basis te beoefenen in hun eigen regio. Daar waar mogelijk zal samengewerkt worden met reguliere sportwerkingen.

G-SPORT PAJOTTENLAND neemt met haar leden deel aan recreatieve competities in binnen- en buitenland en draagt via haar werking bij aan een positieve beeldvorming rond mensen met een beperking.

De vzw heeft haar uitvalsbasis in Gooik maar wil in de regio Pajottenland alle personen met een verstandelijke beperking een aangepast sportaanbod aanbieden.

Bekijk dit goed doel